Contacte

Activitats Extraescolars

Des de l’AFA creiem que les activitats extraescolars són una bona eina per promoure les relacions entre els infants fora de l’aula i també per facilitar que puguin practicar esports, idiomes o activitats de lleure amb la família fora de l’horari escolar.
Anualment treballem amb les següents propostes:

Holmes Place (Europolis):
La natació és una de les activitats esportives més completes. Amb aquest esport es treballa i s’exerciten els músculs, la coordinació motora i el sistema circulatori i respiratori. A més a més, contribueix al desenvolupament de la independència i l’autoconfiança de qui la practica. Tots aquests beneficis ho són al marge del fet que saber nedar és una protecció addicional que donem als nostres fills i filles.

  • Dimecres de 17:15 a 18:00h per infants de 2-3 anys, els nens/es estan només amb el monitor a dins la piscina, però calen un parell de pares i mares que els ajuden a canviar i acompanyen a la zona de bany. El preu per trimestre/infant és de 52 € i es necessiten mínim 6 infants.
  • Divendres de 17:00 a 17:30h per a infants amb un acompanyant dins la piscina. El preu és de 88,62 € per trimestre (excepte per les famílies que siguin sòcies del Holmes Place, en aquest cas el preu seria de 66,57€) i es necessiten un mínim de 7 famílies.

Els preus indicats són per als socis de l’AFA i poden variar lleugerament en funció dels alumnes inscrits i del pressupost definitiu de cada activitat.
Per a inscriure’s cal enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.