Contacte

Qui som?

L’AFA Can Novell és l’Associació de Famílies dels Alumnes de l’escola. És una entitat sense ànim de lucre i, com qualsevol associació, es regeix pels seus estatuts. Està legalment reconeguda i associada a la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya), que ens dona assessorament i ens facilita l’assegurança de responsabilitat civil.

Som pares i mares voluntaris que ajudem a tirar endavant uns projectes i serveis que d’altra manera l’escola bressol no podria oferir.
Som, com ens va anomenar no fa gaire el periodista Carles Capdevila, “aquells pringats feliços…”. I té raó, pringuem molt, però ho fem amb alegria, perquè estem formant part de la comunitat educativa dels nostres fills. Ho donem tot, ho fem amb el cor, amb il•lusió, ganes i empenta, i quan fas les coses amb tots aquests ingredients només pots tenir un resultat d’èxit i gaudiment .

ORGANIGRAMA DE L’AFA 

 

Com ens organitzem?

  • Tenim una junta, formada per: president/a, secretari/a i tresorer/a, vocals i un membre de la qual participa en el Consell Escolar.
  • Pares i mares voluntaris formen diverses comissions de treball, que són les responsables que les activitats i serveis de l’AFA funcionin correctament.
  • Reunions de l’AFA, en què pot assistir i participar qualsevol pare o mare interessat. Tots els pares i mares tenen veu i vot:
  • A l’Assemblea Ordinària Anual es presenta la memòria d’activitats i s’aproven els comptes i el pressupost de l’AFA. Se celebra cap al mes de novembre.